kleding bedrukken particulier en bedrijf
dagbesteding-wijkbijduurstede.jpeg

(Bedrijfs) kleding bedrukken of borduren
voor particulier, vereniging of bedrijf

Kleding bedrukken en borduren Wijk bij Duurstede

BEDRIJFSKLEDING BEDRUKKEN/BESTELLEN

Unieke bedrijfskleding is een belangrijk aspect van het imago van uw bedrijf. Met verzorgde bedrijfskleding draagt u tenslotte bij aan de representativiteit en herkenbaarheid van uw bedrijf.
Wilt u ook dat uw klanten u kunnen herkennen en dat u meer naamsbekendheid kan werven door middel van geschikte bedrijfskleding? In dat geval bent u bij "Dit-is-Het" aan het juiste adres!

Bedrijfskleding geheel naar uw smaak

Het verzorgen van geschikte bedrijfskleding is een behoorlijke opgave. Omdat u daar als ondernemer geen of weinig tijd voor heeft, nemen wij dit werk graag van u over. Wij kunnen uw kledinglijn door middel van een eigen drukkerij en borduurmachine van begin tot eind voor u verzorgen. 'Dit-is-Het' zorgt ervoor dat alles in één keer goed wordt geregeld, zodat u verder niets hoeft te doen.

Kleding bedrukken en borduren Wijk bij Duurstede

KWALITEITS BEDRIJFSKLEDING

Bij Dit-is-Het speelt kwaliteit een belangrijke rol en dat laten wij graag op alle fronten zien. Daarom leveren wij alleen merken die bestaan uit echte topkwaliteit en hoge duurzaamheid. Bij ons heeft u de keuze uit vier merken uit verschillende prijs/kwaliteit segmenten zoals hieronder vermeld.
Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

weblink naar mascot website
weblink naar website havep
weblink naar website tricorp
weblink naar website santino
Promotie kleding en t-shirt bedrukken

PROMOTIE KLEDING

Organiseert u een evenement of heeft u een sportclub of vereniging, dan is promotiekleding van groot  belang! Niet gewoon een t-shirt bedrukken, maar goed zittende kleding die mooi bedrukt is met logo of naam.
In de praktijk zien wij vaak dat men vaak te makkelijk met promotiekleding omgaat. De opdruk en pasvorm moeten natuurlijk van hoge kwaliteit zijn. Dit is tenslotte het wandelend visitekaartje van uw bedrijf of sponsor. Bij Dit-is-Het geloven we dat u als klant alleen geholpen bent met kleding van hoge kwaliteit die meerdere malen gewassen en langdurig gebruikt kan worden. 

Wij zijn dealer van onderstaande kledingmerken en kunnen deze hierdoor snel en eenvoudig in onze eigen drukkerij laten bedrukken of borduren. Mocht u de voorkeur hebben voor een ander merk neem ook dan contact op. Door onze brede inkoopkanalen kunnen wij iedere gewenst merk leveren.
Naast kleding zijn wij ook in staat grote aantallen linnen tasjes tegen een aantrekkelijke prijs te leveren.

weblink naar website Gildan
weblink naar website kariban
weblink naar website proact
weblink naar website fruit of the loom
weblink naar website B&C

KLEDING BORDUREN

Met onze eigen borduurmachine zijn wij in staat om kleine en middelgrote opdrachten in eigen beheer te borduren met een snelle levertiid. Voor grotere oplages wijken we graag uit naar collega bedrijven die hier meer specialisme in hebben. Op deze manier kunnen we u als klant altijd en tegen de meest voordelige prijs bedienen.
Borduren komt het meest tot zijn recht op jassen, polo’s of sweaters. U brengt hiermee uw bedrijfskleding naar een hoger niveau qua uitstraling.

KLEDING OF TASSEN BEDRUKKEN / PRINTEN

Door de brede beschikbaarheid aan technieken kunnen wij iedere gewenste opdruk verzorgen. Dit-is-Het beschikt over een fullcolour printer waardoor de hoeveelheid kleuren weinig invloed hebben op de prijs. Voor grotere oplages maken we gebruik van de zeefdruktechniek waardoor we op alle vlakken concurrerend kunnen leveren. Alle technieken worden met de juiste zorgvuldigheid en kennis toegepast waardoor u verzekert bent van een blijvende goede uitstratling.

tasjes bedrukken