dagebesteding

LEUKE EN NUTTIGE DAGBESTEDING VOOR MENSEN MET EEN BEPERKING

dagbesteding verstandelijk beperkt

DAGBESTEDING WIJK BIJ DUURSTEDE


Arbeid met Zorg

Stichting ‘Dit-is-Het’ Arbeid met Zorg is een kleinschalige organisatie waar we een leuke en veilige werkomgeving bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. In onze dagbesteding laten we onze cliënten écht werk beleven op een manier die de reguliere arbeidsmarkt zo dicht mogelijk benadert. Daarom noemen wij onze cliënten ook medewerkers.
Arbeid is meer dan bezig zijn of geld verdienen alleen: Het bepaalt voor een groot deel onze identiteit en vergroot het gevoel van eigenwaarde. Onze medewerkers komen dan ook met plezier naar het werk!

Atelier

Al het werk in ons atelier kan door werknemers/cliënten worden gedaan: van productiemedewerker tot telefoniste, van ontwerp tot uiteindelijke productie; de vaardigheden en wensen van de individuele cliënt staan centraal bij het zoeken naar een geschikte taak.

WERKEN MET EEN VERSTANDELIJKE BEPERKING

Zowel bij het atelier als de kinderboerderij kunnen mensen die een dagbesteding zoeken en arbeidsmatig bezig willen zijn terecht. Men heeft wel een beschikking of een indicatie nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) en de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO).
Deze zorg kan betaald worden uit een Persoons Gebonden Budget (PGB) en Zorg in Natura (ZIN). Om de ZIN mogelijk te maken werken wij samen met de volgende organisaties:

  • Abrona
  • Reinaerde
  • Humanitas
  • Kwintes

Ook heeft het atelier stageplaatsen beschikbaar voor mensen die nog willen ontdekken waar zij na hun schooltijd hun dagbesteding gaan halen.

Op de kwaliteit van de zorg wordt toegezien door de Raad van Toezicht. Werknemers/clienten worden geïnformeerd over en hebben inspraak in de organisatie d.m.v. maandelijkse werknemersvergaderingen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken of ken je iemand die dat graag wil?
Laat dit ons dat weten en vul onderstaand formulier in!

Wil je even je naam invullen?
Wat is je email adres?
Waar woon je?
Wat is je telefoonnummer?
Invalid Input
Invalid Input